Takvimi

Lexoni aktivitetet e gjinise femërore të xhamisë Oaza

8957 Spreitenbach, Schweiz
Tuesday, 23rd July, 2024
NamaziKoha
Sabahu04:00
Lindja e Diellit05:54
Dreka13:33
Iqindia18:50
Akshami21:11
Jacia23:06

Donacion per xhamine Oaza

Dhuro për xhaminë Oaza në Spreitenbach dhe merr shpërblime pa fund na i Plotfuqishmi.