Rreth Nesh

Lexo me shume rreth nesh, historikun e xhamise tone, hiearkine etj.

Xhamix OAZA eshte themeluar ne vitin 2008 dhe prej ateher udheheqet nga komuniteti aktiv islam ne kete fshat e rrethine.
Lexo me shume

Lajmet

Lexoni lajmet per aktivitetet e xhamise tone, ligjeratat e xhumase e shume info tjera.

Lajmet e xhamise tone, aktivitetet, postimet dhe veprimtaria e kryesise dhe komunitetit islam
Lexo me shume

Artikuj & Shkrime

Shiko kalendarin e festave e ditëve të rëndësishme te kalendarit islamik.

Shiko kalendarin e festave e ditëve të rëndësishme te kalendarit islamik.
Shiko kalendarin

Anëtarësohu tani

Regjistrohu tani dhe behu pjese e komunitetit te xhamise tone, merr pjese ne ligjerat etj.

Mirësevini në xhaminë OAZA Spreitenbach

Bashkesia Islame Shqiptare Spreitenbach

Aktivitetet e fundit

Shihni aktivitetet e fundit te xhamise Oaza

Donatorët e Xhamisë

Donatorët qe ndihmojne ne realizimin e aktiviteteve tona

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Donacion per xhamine Oaza

Dhuro për xhaminë Oaza në Spreitenbach dhe merr shpërblime pa fund na i Plotfuqishmi.