Hoxhë Xheladin Leka

 

Xheladin Leka është lindur me 07.08.1983.

Medresenë e kreu në Gjilan ndërsa fakultetin dhe magjistraturën në Universitetin Ummul Kura në Mekë,
ku edhe vazhdon doktoraturën.

Aktualisht është imam i rregullt në xhaminë Oaza në Spreitenbach, Zvicër.

Donacion per xhamine Oaza

Dhuro për xhaminë Oaza në Spreitenbach dhe merr shpërblime pa fund na i Plotfuqishmi.