Kush jemi ne

Adresa jonë e internetit është: https://oasespreitenbach.ch.

Komentet

Nuk ka mundesi komentimi ne postimet tona ne webfaqe.

Media

Të gjitha mediat janë në pronë intelektuale të xhamisë

Biskotat – Cookies

Nëse vizitoni uebfaqen tonë, ne do të vendosim një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookie. Kjo cookie nuk përmban të dhëna personale dhe hidhet poshtë kur mbyllni shfletuesin tuaj.

 

Përmbajtje e integruar nga faqet e tjera të internetit

Artikujt në këtë sajt mund të përfshijnë përmbajtje të integruar (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e tjera të internetit sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar faqen tjetër të internetit.

Këto faqe interneti mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin biskota, të ngulitin gjurmime shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë ndërveprimin tuaj me atë përmbajtje të integruar, duke përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e integruar nëse keni një llogari dhe jeni identifikuar në atë faqe interneti.

Me kë i ndajmë të dhënat tuaja

Gjatë donacionit apo pageses, të dhënat e juaja ruhen ne regjistrin tonë personale, aty ku ruhen si dëshmi e pagesës, ndërsa të dhënat e bankës nuk ruhen asesi.

Për sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja

Te dhënat e juaja në mënyrë automatike fshihen, pas çdo verifikimi të pagesës nga kyesia e Xhamisë.